Tratamente

Estetica Corporala
La MedSpa vei gasi tratamente corporala care sa te ajute sa obtii silueta perfecta pe care ti-o doresti dintotdeauna. Revolutionarul VelaSmooth indragit de vedetele de la Hollywood acum la MedSpa. Poti opta pentru sedinte de masaj transdermic DemoCell, masaj anticelulitic, masaj Deep Tissue, masaj cu pietre vulcanice etc.

Estetica Faciala
Pentru ca tenul este cel mai afectat de mediul inconjurator, de alimentartie de un stil de viata dezorganizat. Cel putin o data pe luna tenul nostru are nevoie de o reimprospatare. Fie ca detii un ten normal, uscat, mixt sau combinat la MedSpa vei gasi intotdeauna tratamentul personalizat de care ai nevoie, iar daca nu stii exact tipul de ten pe care il detii poti apta pentru o diagnosticare faciala computerizata. Depigmentare, fotoregenerare, indepartarea punctelor negre prin microdermoabraziune, tratamentul acneii, hidratarea si nutritia tenului  etc.

Epilare definitiva
Piele fina ca matasea poti obtine extrem de simplu utilizand tehnologia de ultima generatie  SPL de la Yperion. Epilare defintiva sigura, fara durere si cu efect GARANTAT. Vedetele de talie internationala  folosesc cu succes aceasta tehnologie.

Ritualuri SPA
Traim intr-o lume extrem de aglomerata, plina de stres, griji si nevoi. Din cand in cand organismul nostru are nevoie de odihna, relaxare si liniste. MedSpa va pune la dispozitie momente complete de relaxare, nu trebuie decat sa uiti de grijile cotidiene.