testebaza

Bine Ati Venit!

MedSpa a fost creat cu multa daruire, profesionalism si atentie la detaliu. Va asteptam intr-o ambianta placuta cu tehnologie de ultima ora si va GARANTAM rezultatele dorite. Aici veti avea parte de tot ceea ce este mai bun: tratamente corporale, consultatii de specialitate, tratamente faciale si produse cosmetice organice personalizate la cele mai bune preturi, carti de beauty. Conceptul MedSpa este UNIC!

Afla mai multe…

Tehnologii Exclusiviste Medspa!

  • Tehnologia VelaSmooth este indragita de Kim Kardashian, Sharon Stone si Demi Moore acum si in Romania!

    Afla DETALII…

  • Analiza computerizata a tenului si elaborare produse personalizate doar la MedSpa. Exclusiv scapa de barbia dubla GARANTAT:

    Afla DETALII…

Terapie de proba velasmooth

Oferta Lunii


Noutati & Sfaturi & Idei

Tratamente Corporale

VelaSmooth, DermoCell, Cavitatie.
MedSpa va pune la dispozitie tratamente anticelulitice corporale de ultima ora utilizate cu succes de vedetele de la Hollywood realizate de un specialist in domeniu dna Iuliana Platis care va sta la dispozitie pentru o remodelare de succes.

Afla detalii…

Tratamente Faciale

Analiza computerizata a tenului

Acum tenul tau va avea un aliat de nadejde in orice anotimp. Inainte de orice tratament iti propunem o analiza computerizata a tenului. Tratamentele faciale personalizate sunt realizate de personal medical cu experienta in domeniul esteticii.
Afla detalii…

Epilare definitiva

Scapa de parul nedorit fara durere.
Tehnologia Yperion – tehnologie de ultima generatie, eficienta, accesibila si fara riscuri. Te asteptam la o sedinta de TEST – vei ramane placut surprinsa de rezultatele obtinute. Piele fina ca matasea timp indelungat.

Afla detalii…