Tehnologia Elos – VelaSmooth

Tehnologia din spatele aparatului VelaSmooth.

Aparatul VelaSmooth utilizeaza tehnologia elos care a revolutionat metodele de lupta cu celulita, fiind la ora actuala, singura solutie care combina 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice.

Asadar, celulita nu are scapare. Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosul stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, prin masarea profunda a pielii.

Aplicabilitatea tratamentului VelaSmooth

VelaSmooth este solutia ideala pentru combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului. Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit esteticianei sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme.

Tratamentul anticelulitic cu VelaSmooth este aplicabil indiferent de culoarea pielii, nu are efecte secundare, nu produce durere si nu implică niciun risc.

RF|Radiofrecventa
Arma revolutionara eficace, RF incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagen nou. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o restructurare/ remodelare a pielii.

VP|Vacuum Pulsat
Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, pentru a facilita obtinerea unor rezultate eficiente .

IR|Infrarosu
Infrarosul elimina rezistenta pielii la curentul electric. Stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit.

RM|Rulouri Mecanice
Rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament bland si agreabil.

VelaSmooth este primul si singurul sistem capabil sa penetreze in profunzime tesutul adipos, pentru a trata celulita in mod eficient.