Remodelare genunchi

Remodelare genunchi/celulita genunchi/piele cazuta genunchi

Tratamentul NR 1 in lume, neinvaziv, cu rezultate asemanatoare liposuctiei chirurgicale.Tehnologia Elos-cea mai avansata din lume!

Zona din jurul genunchiului este pentru toate doamnele si domnisoarele o zona cheie! In jurul genuchiului ,genetic, se acumuleaza strat adipos , strat adipos +celulita sau piele flasca.Toate acestea sunt extrem de greu de remodelat, datorita apropierii de os .Ceea ce aduce nou Velasmooth este un manipul special proiectat pentru aceasta zona, cu aceleasi proprietati si caracteristici tehnice ca  cel destinat zonelor mari.Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, in toate cele trei cazuri-reducere/diminuare strat adipos/celulita/liftare piele flasca.

De ce sa alegem tratamentul Velasmooth-remodelare genunchi/diminuare strat adipos/lifting piele  genunchi?

Velasmooth este :  Prima si unica solutie non-chirurgicala pentru remodelare corporala si tratamentul celulitei aprobat FDA!!!

  • este un tratament terapeutic de profunzime, confortabil, fara timp de recuperare, noninvaziv, uşor.
  • pentru ca este o terapia incercata de mii de oameni ,pe toate continentele-cu rezultate certificate, verificabile;Vedete nationale si internationale isi trateaza imperfectiunile de aspect corporal cu acest aparat!Vedete mondiale atesta eficacitatea acestui aparat-DEMI MOORE, MADONNA,MELANIE GRIFFITH,KIM KARDSHIAN,SHARON STONE…Iar acum si noi, in Romania, putem sa ne bucuram de acest tratament uimitor!
  • pentru ca este o terapie fara efecte secundare;
  • pentru ca se foloseste tehnologie Elos-o tehnologie unica, brevetata si premiata international,care combina 4 terapii puternice-imbinate intr-o synergie unica-sub numele de Elos!
  • durata unei sedinte de tratament este redusa-cca 30 minute

 

Ce este Velasmooth si tehnologia Elos?

VelaSmooth se bazeaza pe  tehnologia „elos”, care practic  a revoluţionat  piaţa estetica, fiind prima şi unica solutie inovatoare ce combină 4 tehnologii: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi mobilizarea mecanică profundă.

Elos, tehnologie unică si brevetată, este o abreviere a sinergiei electro-optice: “electro” reprezintă curentul de radiofrecvenţă (RF) bipolară, iar “optic” reprezintă energia optică infraroşie. Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii. Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil.

Datorită tehnologiei Elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele – îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare.

Practic adipocitele se desprind din legaturile lor si sub actiunea terapiilor in sinergie se realizeaza o distrugere mecanica si lipolitica a lor!Totodata radiofrecventa stimuleaza productia de colagen natural si pielea din zona remodelata se lifteaza!

Ce realizeaza radiofracventa in cazul pielii cazute a genunchiului?

Cu ajutorul radiofrecventei Velasmooth se produc noi fibre de colagen si elastina si astfel ridurile profunde, dispar cele fine, textura pielii se imbunateste si putem astfel arata mai tineri cu 10 -15 ani.

Recomandari:

Numarul sedintelor de remodelare corporala difera de la un client la altul. In medie, tratamentul dureaza in jur de 12 sedinte,insa acest numar variaza in functie de gradul celulitei si de rezultatele dorite.