Remodelare barbie dubla

Tratamentul NR 1 in lume, neinvaziv, cu rezultate asemanatoare liposuctiei chirurgicale.
De ce sa alegem tratamentul Velasmooth-remodelare barbie dubla?

  • pentru ca este sigura
  • pentru ca este neinvaziva, nu doare, nu lasa semne
  • pentru ca este o terapia incercata de mii de oameni pe toate continentele-cu rezultate certificate, verificabile;Vedete nationale si internationale isi trateaza imperfectiunile de aspect corporal cu acest aparat!Vedete mondiale atesta eficacitatea acestui aparat-DEMI MOORE, MADONNA,MELANIE GRIFFITH,KIM KARDSHIAN…Iar acum si noi, in Romania, putem sa ne bucuram de acest tratament uimitor!
  • pentru ca este o terapie fara efecte secundare;
  • pentru ca se foloseste tehnologie ELOS-o tehnologie unica, brevetata si premiata international,care combina 4 terapii puternice-imbinate intr-o synergie unica-sub numele de ELOS!

CE este Velasmooth si tehnologie Elos?

VelaSmooth se bazeaza pe  tehnologia „elos”, care practic  a revoluţionat  piaţa estetică, fiind prima şi unica solutie inovatoare ce combină 4 tehnologii: energia optică infraroşie, radiofrecvenţa bipolară, vacuumul pulsat şi mobilizarea mecanică profundă.

Elos, tehnologie unică si brevetată, este o abreviere a sinergiei electro-optice: “electro” reprezintă curentul de radiofrecvenţă (RF) bipolară, iar “optic” reprezintă energia optică infraroşie.

Radiofrecvenţa încălzeşte dermul, provocând o reacţie ce stimulează restructurarea şi remodelarea pielii. Infraroşul stimulează metabolismul, activitatea celulară şi creşterea metabolismului energiei stocate în celulele adipoase. Cele două energii sunt dublate de vacuumul pulsat ce îmbunătăţeşte fluxul sanguin şi limfatic, favorizând eliminarea reziduurilor, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament blând şi agreabil. Datorită tehnologiei elos, tratamentul cu VelaSmooth asigură o penetrarea selectivă şi în profunzime a dermului, în maximă siguranţă, iar rezultatele – îmbunătăţirea aspectului pielii şi a conturului corpului – sunt vizibile încă de la primele şedinţe. Totodată tratamentul duce la o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi o diminuare a eventualelor dureri musculare.

Practic adipocitele se desprind din legaturile lor si sub actiunea terapiilor in sinergie se realizeaza o distrugere mecanica si lipolitica a lor!Totodata radiofrecventa stimuleaza productia de colagen natural si pielea din zona remodelata se lifteaza!In final, vom avea un nou contur facial, intinerit si fara stratul de grasime care ne-a dat atata bataie de cap!

In general se recomanda o sesiune de 10-12 sedinte.