Masaj Anticelulitic

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate…
Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.
Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anti-celulita nu este un masaj de relaxare – se actioneaza insistent (uneori chiar usor dureros) asupra zonelor afectate de celulita. La Med Spa poti beneficia si de acest tip de masaj cu minimum de disconfort si maximum de efect.