Credeai ca le stii pe toate in materie de remodelare? Ce zici de VelaSmooth?

Mesajul a fost trimis cu succes! Multumim!

* campuri obligatorii!

De ce sa alegi terapia VelaSmooth?
 • VelaSmooth este solutia ideala pentru combaterea celulitei
 • Este singurul tratament impotriva celulitei aprobat FDA
 • Rezultate vizibile in combaterea celulitei si masurabile in diminuarea circumferintei zonei tratate de la prima sedinta
 • Terapie cu efect GARANTAT
 • Unicul tratament ce poate diminua celulita din zone imposibil de lucrat: barbie dubla, genunchi, spate, gusa
 • Unica terapie de slabire non invaziva care efectueaza liftare piele flasca (burta cazuta dupa sarcina, cura drastica)
 • Imbunatatirea texturii pielii inca de la primele sedinte
 • Imbunatatirea circulatiei
 • Diminuarea gradata a celulitei in zonele tratate
 • Se combina usor cu alte terapii estetice
 • Diminuarea vergeturilor
 • Crearea unei noi tonicitati
 • Reducerea circumferintei in zonele tratate
Intrebari frecvente puse de clientii nostri?

Cum functioneaza VelaSmooth?

VelaShape foloseste o forma de energie combinata care actioneaza tintit asupra tesutului gras. In plus efectul de vacuum netezeste si da fermitate pielii.

Ce zone ale corpului pot fi tratate cu VelaSmooth?

VelaShape dispune de doua capete aplicatoare, special concepute astfel incat aparatul sa poata fi folosit ata pe zone mari cat si pe zone mici ale corpului.

Cat de repede putem observa un efect?

O imbunatatire progresiva a zonei tratate poate fi observata dupa primul tratament, pielea devenind mai ferma si mai neteda.Rezultate masurabile putem avea de la prima sedinta. Efectele asupra celulitei si asupra centimetrilor sunt maximale la 6-8 saptamani dupa ultima sedinta de tratament.Dupa un tratament de 10-12 sedinte, putem obtine o diminuare a celulitei cu un grad.(ex:de la gradul 3 la gradul 2).

De cati centimetri pot scapa?

In studiile clinice, pacientii au demonstrat o reducere medie de 3-10 cm dupa sedintele de tratament, im functie de zona tratata si de dimensiunile de la care plecam.

Cum pot mentine si imbunatati rezultatele?

Dupa sedintele initiale de tratament se recomanda tratamente de intretinere periodice. Ca orice metoda ( chirurgicala sau nechirurgicala ), rezultatele se mentin mai mult daca aveti o dieta echilibrata si efectuati exercitiu fizic constant.

Este un tratament sigur?

VelaSmooth este un aparat aprobat FDA pentru toate fototipurile cutanate. Nu s-au raportat efecte adverse nici pe termen scurt, nici pe termen lung.

Mi se potriveste acest tratament?

Aceasta procedura este potrivita pentru majoritatea oamenilor. Puteti sa consultati medicul dumneavoastra inainte de a efectua procedura..

Ce simt pe durata procedurii?

Majoritatea pacientilor spun ca tratamentul este placut, urmat de o senzatie de caldura intensa. Tratamentul este resimtit ca un masaj intens, special conceput cat sa se adapteze nivelului fiecaruia de sensibilitate si comfort.Cateva ore dupa procedura se poate resimti o senzatie de caldura insotita sau nu de usoara roseata.

Care sunt avantajele VelaSmooth?

VelaSmooth reprezinta singura tehnologie care combina radiofrecventa, lumina infrarosie, vacuum si masaj mecanic, toate acestea intr-un singur dispozitiv. VelaShape este printre putinele dispozitive nonchirurgicale aprobate FDA pentru reducerea circumferintei