Tratament DermoCell

Aparat de ultima generatie ce se angajeaza sa raspunda cu eficienta uneia dintre cele mai pretentioase cereri in domeniu: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate. Aparatul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de “coaja de portocala”.
Dar nu numai atat! DermoCell are efecte notabile si in tratarea adipozitatilor, vergeturilor, musculaturii supratensionate, a tulburarilor de circulatie periferica, cat si a problemelor tenului: cicatrici cauzate de acnee purulenta, curatare in profunzime a tenului, prevenirea aparitiei ridurilor, hidratare postlifting.
Secretul din spatele eficientei aparatului consta in tehnologia revolutionara DermoHealth: o metoda non invaziva de aspiratie continua ce stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor dermei, imbunatateste limfodrenajul, ajuta la eliminarea mai rapida a lichidelor, toxinelor si grasimilor acumulate in exces, stimuleaza sistemul de irigare arteriale realizand o lipoliza in adancime a straturilor grasoase.

Ceea ce se elimina prin endermologie sunt proteinele cu greutate moleculara ridicata care exercita efectul unui film osmotic asupra regiunii(se retin lichide intra si extra cellular) si cresc edemele interstitiale.
Aceste proteine, sedimentele si lichidele retinute sunt eliminate iar drenajul normal si diureza cresc in mod natural.In urmatoarele 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor creste cu pana la de doua, chiar de trei ori. Aceasta eliminare poate fi masurata prin dozajul de gliceron-un parametru care indica lipoliza la nivel local. Dupa mai multe sedinta, se va observa o reducere a adipozitatilor care reprezinta o slabire in circumferinta.

Efectul fiziologic
Tratamentul dermo health:
– favorizeaza oxigenarea tesutului asupra caruia se lucreaza; imbunatateste vascularizarea tesutului si, in concluzie, se reduc vizibil vergeturile albe;
– imbunatateste elasticitatea cutanata, sprijina exfolierea, deblocheaza foliculii sebacei si porii;
– pastreaza temperatura corpului in parametri normali datorita vasodilatatiei produse, eliminarea transpiratiei;
– un drenaj limfatic corect reduce celulita dar si senzatia de picioare grele;
– la nivelul vascular, tonifiaza vasele sanguine;
– mobilizeaza tesutul cutanat, decongestionand si atenuand hipersenzitivitatea zonala;
– decongestionand, actioneaza ca un anti-rid, intarziind imbatranirea naturala a epidermei;

Pre si Post chirurgical:
– ajuta la reabsorbtia hematoamelor;
– uniformizeaza tesuturile dupa operatii ca: liposculptura, liposuctie, lipoliza;
– prechirurgical defibrozeaza straturile hipodermei, facilitand operatii ca liposculptura, liposuctia;
– post chirurgical catalizeaza efectele ultrasunetelor in defibrozare;
– stimuleaza punctele folosite in acupunctura.

Epiderma:
Favorizeaza irigatia, un flux circulator mai bun permitand aportul de nutrienti si o crestere a elasticitatii pielii, tonifierea si flexibilitatea fiind vizibila cu ochiul liber. Pielea va arata mai luminoasa iar exfolierea se va face mai usor.

Tesut subcutanat:
Stimuleaza circulatia limfo-venoasa care transporta deseurile si toxinele si produsele metabolismului celular generand o curatare si decongestionare mult mai buna a tesuturilor cu actiune directa asupra celulitei sau adipozitatilor localizate. In acelasi timp stimuleaza circulatia arteriala imbunatatind aportul de oxigen si nutrienti.
Datorita sistemului circulator imbunatatit, se creeaza un efect de lipoliza la nivelul tesutului subcutanat iar acizii grasi sunt eliminati prin urina. Tesutul subcutanat stimuleaza celulele responsabile de crearea de collagen si elastina pentru tonifiere si aspect matasos al pielii.

Nivelul muscular si aponeuronic :
Contribuie prin vacuum la stimularea fluxului sanguine, relaxand musculatura tensionata si astfel, poate fi folosit pentru decontractarea musculaturii si in cazuri de fracturi ale muschiului.